Kapcsolat

Üdvözlöm, és előre köszönöm a megtisztelő megkeresését. Az alábbi egyszerű űrlap segítségével, vagy telefonon keresztül is fel tudja venni velem a kapcsolatot. Kérem amennyiben az űrlapot válassza, minél pontosabb üzenetet fogalmazzon meg. Amint tudom felkeresem, és válaszolok a kérdéseire.

Irodámban
Kecskemét

6000 Kecskemét, Rákóczi út 10
farkas.istvan@farkasugyvediiroda.hu
Telefonszám: +36 (30) 278 – 7361

Önnél
Önnél is

Amennyiben kívánja,
Önnél is tudunk találkozni.
Kérem pontos telefonszámot
adjon meg.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi űrlap közvetlenül e-mail címemre továbbítja a megkeresését. A könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében, kérem írja meg, hogy mely napon tud befáradni irodámba. Amennyiben nem kíván befáradni hozzám, kérem írja meg, telefonszámát, hogy meg tudjuk beszélni, mikor, és hol tudunk találkozni.

Hasznos információ lehet, ha megírja milyen ügyben keresett meg. Esetleg röviden leírhatja a részleteket is. Csatolmányt ezen űrlap segítségével nem tud küldeni részemre. Ügyvédi díjakat levélen keresztül nem tudjuk megbeszélni, ezt csak személyesen tudjuk egyeztetni.

GDPR: Az új GDPR szabályzat, és irányelvek alapján az űrlapküldés folyamán Önnek felajánljuk az adatkezeléshez való hozzájárulást. Természetesen adatait bizalmasan kezeljük.

Üdvözlettel: Dr. Farkas István